ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 

ΠΙΠΕΡΑΤΗ


Πιπεράτη, Σαλάτα Δροσερή!!!
Η «ΠΙΠΕΡΑΤΗ» Σαλάτα, ένα εκρηκτικό μείγμα από:
– Φύλλα Μουστάρδας, τριγυρισμένα από Άγρα Ρόκα και Πράσινο Μαρούλι
Μια «πικάντικη» πρόταση για κάτι το διαφορετικό στη γεύση. Μια δροσερή Σαλάτα που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της Σαλάτας.
Φυσικά, όλα τα φύλλα της «Πιπεράτης» είναι ..Baby!!!

Read More

KALE MIX

KALE MIX – Η ΝΕΑ ΕΤΟΙΜΗ ΣΑΛΑΤΑ

Λάχανο Kale, το νέο superfood; Το κέιλ (kale), είναι μια ποικιλία άγριου λάχανου με υψηλή διατροφική αξία. Περιέχει 5 φορές περισσότερη βιταμίνη C από το σπανάκι, είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες, μαγνήσιο, κάλιο και ασβέστιο. Στις Η.Π.Α., τον ευρωπαϊκό Βορρά και τις ασιατικές χώρες, είναι ευρέως γνωστό.

Το κέιλ περιέχει μεγάλες ποσότητες βιταμινών A, B και K και έχει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση βιταμίνης C από όλα τα λαχανικά. Επιπλέον, η μακροπρόθεσμη κατανάλωση κέιλ λειτουργεί καταπραϋντικά στις χρόνιες ενοχλήσεις του στομάχου.

Read More

Λίγα λόγια για τα Περιβόλια μας

Το αγρόκτημα μας έχει ιστορία 100 ετών στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2006 με στόχο να αποτελέσει μια σύνθετη, κάθετη και ολοκληρωμένη μονάδα παραγωγής, τυποποίησης και διακίνησης φρέσκων κηπευτικών.

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην παραγωγή φρέσκων φυλλωδών λαχανικών. Την ποιότητα των προϊόντων μας και την αξιοπιστία της εταιρείας εγγυώνται το ειδικευμένο εργατικό προσωπικό και οι έμπειροι γεωπόνοι μας.

Με έμφαση στην Καινοτομία (νέες τεχνικές καλλιέργειας, σωστή οργάνωση και νέα προϊόντα), η Εταιρεία φιλοδοξεί να καλύψει ένα κενό στην Ελληνική αγορά φρέσκων κηπευτικών, στοχεύοντας στην Ποιότητα και στην Εμφάνιση των Προϊόντων της, στην Αξιοπιστία της Εταιρείας και στην Εξυπηρέτηση των Πελατών της.

Διαβάστε περισσότερα

8 Λόγοι Για να επιλέξετε τα προϊόντα μας

01

Ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα χωρίς GMO

02

Πιστοποιημένες καλλιεργητικές πρακτικές κατα GLOBALG.A.P. & ISO 22000

03

Φρέσκα προϊόντα που παράγονται κυρίως στους αγρούς μας

04

Μεγαλύτερη διατηρησιμότητα

05

Καλύτερη γεύση και περισσότερα θρεπτικά συστατικά

06

Υγιεινή διατροφή και ευεξία

07

Δεσμευόμαστε για την προστασία του περιβάλλοντος,

08

Ενισχύουμε την τοπική οικονομία και κοινωνία

Επισκέψιμο Περιβόλι

 Τα Περιβόλια του Βεζύρογλου μαζί με τον περιβάλλοντα χώρο του θα αποτελέσουν σύντομα έναν νέο επισκέψιμο προορισμό, σημείο αναφοράς…

Διαβάστε περισσότερα